Маршал Центар – РМ во Мисијата на ОБСЕ во Скопје

Маршал Центар – РМ во Мисијата на ОБСЕ во Скопје

Д-р Стојан Славески, претседател на Маршал Центар РМ на средба со Шефот на Мисијата на ОБСЕ во Скопје, Амбасадор Нина Суомалаинен, на 17. октомври 2107. Проширување на соработката и можни заеднички проекти.

Leave a Comment