ПОЧЕТНА

ПОЧЕТНАПРОЕКТИ

Дезинформациите и лажните вести како закана за современото демократско општество – Студиja за случајот со градот Велес

Како дел од проектот спонзориран од НАТО ПДД, Здружението на македонски алумни на Европскиот центар за безбедносни студии „Џорџ К.

Read More
ПОЧЕТНА

Амбасадорката на САД г-ѓа Кејт Мери Брнс беше домаќин на настанот за вмрежување на Дипломираните студенти од Северна Македонија

Сакаме да и заблагодариме на амбасадорката Кејт Брнс што беше домаќин на алумни во Северна Македонија #GCMC во нејзината резиденција

Read More
ПОЧЕТНА

Дипломираните студенти земаат активно учество во реформскиот процес на одбраната и безбедноста

Министерството за одбрана, во соработка со Евроатлантскиот совет оствари средба и најави соработка со претставници на граѓански здруженија како значаен

Read More
ПОЧЕТНА

Покана за пријавување на: „Форумот за безбедност на дипломирани студенти од Маршал Центарот“,во Охрид, 25-27 Септември 2021

Сите дипломирани студенти од Албанија, Босна и Херцеговина, Хрватска, Косово, Црна Гора, Северна Македонија, Србија и Словенија се повикани да

Read More
1