ПОЧЕТНА

Одржување на мрежата на Алумни програмата: Адаптација на ситуацијата со КОВИД-19

ГАРМИШ-ПАРТЕНКИРХЕН (18.05. 2021 година) - Одделот за Алумни програмите во Маршаловиот центар е одговорен за управување со глобалната мрежа со над 14.000 практичари за безбедност од 156 земји, вклучително и Северна Македонија. Нивната мисија продолжува дури и покрај досега невидените предизвици создадени од пандемијата со Ковид-19.

Во ова видео, персоналот на Алумни програмата ни споделува како тие ја продолжуваат својата мисија дури кога патувањето и личната средба се тешко осстварливи, дури и невозможни сè додека ја одржуваат вистинската смисла за хумор. Линк до видеото: https://youtu.be/myl5pjHaXOQ

Адаптација на ситуацијата со КОВИД-19

Please follow and like us:
0