ПОЧЕТНА

Амбасадорката на САД г-ѓа Кејт Мери Брнс беше домаќин на настанот за вмрежување на Дипломираните студенти од Северна Македонија

Сакаме да и заблагодариме на амбасадорката Кејт Брнс што беше домаќин на алумни во Северна Македонија #GCMC во нејзината резиденција во Скопје на 31 август 2022 година. Нашата доверлива мрежа е клучна за унапредување на геостратешките решенија. Директорот на #GCMC, Сегуин, најдобро вели: „Нашите алумни се нашиот најголем резултат“. воедно се заблагодаруваме за пораките кои ни ги испрати и за нејзиниот мандат кој придонесе за унапредување на односите со САД , како и внатрешните заложби за подобрување на секој аспект од живеењето, правото и социјалната правда во Северна Македонија

Please follow and like us:
0