ПОЧЕТНА

Среќна Нова 2023-та година до сите наши Алумни

Асоцијацијата на Маршал Центар од Р.Северна Македонија ви посакува среќни Новогодишни и Божиќни празници и спокојна, и просперитетна 2023-та година

Новата 2023-та година нека не зближи,и создаде посилна и поголема мрежа на дипломирани студенти кои ќе го докажат местото на европската безбедносна сцена. Уживајте во празниците и се гледаме наскоро. Ваша, Асоцијација на дипломирани студенти на Маршал Центар-Северна Македонија.

Please follow and like us:
0